Vielä ehdit ilmoittautua mukaan JärjestöKainuun webinaariin!

JärjestöKainuu – Hyvinvoinnin tukena -hankkeen päätöswebinaari on 25.11.2020 klo 12-15. Webinaarissa kuulet muun muassa hankkeen keskeisimmät tulokset, sekä mitä kehitettävää vielä jäi. Kulttuurihyvinvointia osallistujille tarjoilee Vaara Kollektiivin esitys ”Tarinoita ilman sanoja – Aistimatka metsään”. Lisäksi tiedossa on Satakuntalaisen sisarhankkeemme kokemuksia soteyhteistyöstä. Webinaari on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille!

Webinaariin on ilmoittautunut jo nyt kymmeniä osallistujia, mutta vielä ehdit mukaan! Lisätietoja ja ilmoittautumislinkki löytyy alla olevasta linkistä. Ilmoittauduthan 22.11.2020 mennessä, niin saat tarkemman ohjelman sekä zoom-linkin sähköpostiisi:

https://www.kaenuulaiset.fi/tapahtuma/jarjestokainuun-paatosseminaari/

Jos linkki ei toimi, pääset ilmoittautumaan Kaenuulaiset.fi/tapahtumat -välilehdeltä.

TERVETULOA MUKAAN!