JärjestöKainuu -hankkeen päätöswebinaari pidetään 25.11.2020

Reilu kolme vuotta toiminut JärjestöKainuu 2.0 – Hyvinvoinnin tukena -hanke on tältä erää päättymässä. Jatkorahoitusta on haettu vielä ensi vuoden ajaksi yhden henkilön työpanoksen verran, jotta hankkeen loputkin tavoitteet tulisivat saavutetuiksi. Hankkeen hallinnoija MLL Kainuun piiri sekä JärjestöKainuu -hanke haluavat kuitenkin jo tässä vaiheessa tarjota yhteistyökumppaneilleen päätöswebinaarin. Webinaarin sisällön ja ilmoittautumislinkin pääset lukemaan täältä: https://www.kaenuulaiset.fi/tapahtuma/jarjestokainuun-paatosseminaari/

Hankkeen julkaisema ja alulle saattama Kaenuulaiset.fi- järjestötietopalvelu jatkaa myös toimintaansa ensi vuonna, jos STEA myöntää sivuston ylläpitoa varten avustusta. Rahoituskuviot varmistunevat joulukuun 2020 aikana.